Cautare

23859 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.38 secunde)
Guvernul va decide, luni, angajarea raspunderii pe comasarea alegerilor locale si parlamentare Guvernul se va reuni, cel mai probabil luni, in sedinta speciala pentru a decide angajarea raspunderii pentru comasarea alegerilor parlamentare si locale din anul 2012, precum si pentru legea de promovare a judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa o sedinta tehnica a coalitiei de guvernare, informeaza Agerpres.
Pentru primari se anunta vremuri grele in 2012. ... Anuntul a fost facut de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, in cadrul unei intalniri in care a prezentat lista de investitii pe anul in curs.
Acesta va fi produs in Oltenia, iar in 2012 va incepe atat productia unui nou model, cat si productia de motoare. Informatiile au fost furnizate autoritatilor statului de catre oficialii Ford care s-au intalnit cu premierul Emil Boc si cu presedintele Traian Basescu.
"Primul siloz" trebuie vazut ca o masura pe termen lung Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara (FNSIA), a atras atentia asupra faptului ca "Primul siloz" este obligatoriu in Romania, indiferent de pretul graului.
Cel mai vocal este chiar presedintele Asociatiei Comunelor, Emil Draghici, cel care reprezinta peste 80% din localitatile rurale din Romania. ... Credeti dumneavoastra ca in 2012, an elecoral va fi vreun primar care sa-si amendeze votantii? ... De aceea este fundamental ca locuintele sa fie asigurate", arata Marius Bulugea, presedintele PAID.
De aceea, ei recomanda depozitele bancare in lei si terenurile agricole Cu siguranta, presedintele american John F. ... In 2012, investitorii vor fi cu ochii pe compania Facebook Inc.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
În februarie 2012, a plecat la Singapore Airshow singur. ... Salariatii mai sunt suparati ca pana acum nu au nici o veste despre cele doua aparate IAR 99 Soim promise de MApN pentru reparatii in 2012.
Curtea Constitutionala, sesizata de Presedintele Romaniei, domnul Iohannis Klaus Werner, si de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a respins sesizarile privind generarea unui conflict juridic de natura constitutionala de catre Guvernul Romaniei.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
'Doua miliarde de lei vechi, adica 50.000 de euro - echivalentul a peste 600 de alocatii minime pentru copii -, a decis sa cheltuiasca, conform documentelor intrate in posesia Cotidianul.ro, presedintele Romaniei, Traian Basescu, pentru lucrari suplimentare, de aurire!
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Sunt state UE care vor sa vada raportul MCV din decembrie Presedintele Traian Basescu spune ca Romania merge dezarmata la Consiliul European pe Justitie si Afaceri Interne, acolo unde se va discuta admiterea in spatiul Schengen.
Noi incercam sa facem ceva legat de Schengen Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX in legatura cu acuzatiile sefului statului la adresa liderilor USL, ca in timp ce Traian Basescu ramane "acelasi intrigant politic", atat el cat si premierul incearca sa actioneze pentru aderarea la Schengen.
In cazul Romaniei, puterea reala apartine unei gasti ascunse si absconse pe care toata lumea o simte, dar nimeni n-o poate atinge. ... Pe de alta parte, decizia de astazi a presedintelui Romaniei lasa urme adanci pe imaginea fiecarui personaj implicat.
In 2001 este ales Membru al Consiliului National PDSR si Membru al Biroului Coordonator Central al noului PSD pentru ca, in acelasi an, sa accepte, la cererea partidului, numirea ca Ministru al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, functie din care reuseste sa incheie in timp foarte scurt unul din capitolele cele mai dificile de negociere in vederea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
Din 2004, cand domnul Traian Basescu a castigat mandatul de presedinte al Romaniei, am fost martorii unor asa-zise reforme fundamendale in domeniul justitiei si al statului de drept.
Economia Romaniei va creste in acest an cu 1,5%, insa pentru 2012 perspectivele economice s-au inrautatit, iar avansul economic ar urma sa se situeze intre 1,8% si 2,3%, a declarat ieri Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, la prezentarea concluziilor celei de-a treia evaluari a acordului stand-by de tip preventiv cu Romania.
Cazul Nanesti a fost redeschis in 2012 cand compania Pioneer Productions din Marea Britanie, a decis sa includa aceasta intamplare intr-un serial numit UFO EUROPE UNTOLD STORIES (in versiune romaneasca - EXTRATERESTRII IN EUROPA), care a si fost difuzat in 2012 si 2013 pe canalul TV National Geographic.
google-analytics.com